Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: PřF/RCPTM – Pyrolytická pec (Zařízení pro pyrolýzu biomasy)
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu kompletního, plně funkčního zařízení pro pyrolýzu různých typů biomasy s následnou aktivací (dále jen “zařízení“) včetně příslušenství dle dále uvedené specifikace. Jedná se o zařízení určené pro přípravu uhlíkových materiálů na bázi biocharu a z něho odvozených (nano)kompozitů v rámci materiálového výzkumu, především pro environmentální aplikace v pilotním měřítku (tzn. pro odstranění různých typů kontaminujících látek). Předmětem využití pyrolyzního zařízení bude výzkum, zejména v oblastech přípravy biocharu a z něho odvozených (nano)kompozitů, studium vlivu podmínek pyrolýzy na vlastnosti připravených materiálů a jejich aktivace přehřátou vodní parou, která bude probíhat v aktivačním reaktoru s cílem zvýšení plochy povrchu a porosity pyrolyzovaných materiálů. V zařízení bude zpracovávána především biomasa ve formě pilin, štěpka, pelety apod. v rozsahu zrnitosti 0,5 - 20 mm, dále biomasa, která byla předupravena pomocí roztoků solí, kyselin, zásad, suspenzí minerálů, aj., a následně vysušena,
Zařízení musí umožnit programovatelné řízení procesu pyrolýzy. Součástí dodávky musí být systém zajištující bezpečný odvod plynů z procesu pyrolýzy, jejich kondenzace, příp. spalování a konečný odvod do odtahu v laboratoři - viz specifikace níže.

Požadována je komplexní dodávka zařízení včetně všech periferních zařízení, pokud je zařízení potřebuje ke svému plnému zprovoznění (řídící jednotka, chladící jednotka, vakuové pumpy), bez jakýchkoliv dalších dodatečných nákladů zadavatele.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.upol.cz)
Kontakt: Mgr. Petra Jungová, LL.M.
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 29.07.2019 09:00
Datum zahájení: 12.06.2019 13:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: